برندسازی غذاهای سنتی کهکیلویه و بویراحمد در دستور کار

image image

غذاهای منحصر و مختص به استان #کهگیلویه و #بویراحمد وجود دارد که باید برای #برندسازی، ترویج و #توسعه آن گام های مناسبی برداشته شود.

"معاون عمرانی استاندار کهکیلویه و بویراحمد"

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد، پژمان نیک اقبالی با بیان این مطلب افزود: «برندسازی غذاهای سنتی با هدف شناخت فرهنگ غذایی و ترویج گردشگری استان انجام می شود.»

این مقام مسوول همچنین اشاره کرد: «تشکیل یک کارگروه ذیل کارگروه گردشگری با حضور افراد متخصص و کارشناس غذایی در زمینه آشپزی، کمک مناسبی در زمینه شناخت و توسعه فرهنگ غذاهای استان می کند و لازم است گزارش عملکرد این کارگروه در کارگروه گردشگری استان ارائه شود.»

گفتنی است؛ گردشگری غذا اکنون در جهان سهم عمده ای از گردش های مالی را در اختیار دارد.

منبع خبر

Please publish modules in offcanvas position.